Napi három: 2008.06.23

agyhullámsisak, kék samsung dínó, glowing clothes
Tartalom

No. 1

Future has begun. Mindenki, aki olvasott vagy látott valamit is, ami cyberpunkkal kapcsolatos, tudja, mi az az implant. Azt is tudja, hogy veszélyekkel jár.. Valószínűleg a hasonlóan gondolkozók találták ki a következőt: agyhullámokat feldolgozó sisak.

Az egyetlen baja, hogy - mint az egyik oldal meg is jegyzi - tényleg hasonlít Magneto sisakjára. Azonban míg az a Professzortól védi Magnetót, ez írányít egy távirányítós autót az agyhullámainkkal, legalábbis a németek ezt állítják: https://www.youtube.com/watch?v=_LtVLsxoN-M

Robotirányítás ugyanezzel a módszerrel: https://www.youtube.com/watch?v=TQ7EOpPNQyw

Ha valaki olvasta Szergej Sznyegov Istenemberek

  1. művét (ha nem, tedd meg és meg se próbálj a cím alapján ítélni, ugyanis a könyv maximálisan pozitív jövőt fest), az tudja, milyen csodálatos lehetőségek rejlenek egy ilyen felfedezés mögött.

Aki meg a világunkban él, tudja, hogy a Nagy Testvér tényleg mindent látni fog.

via: GadgetCom , source: golem.de

No. 2

Mindenki ismer optikai trükköket, és mindenkivel előfordult, hogy nem akarta elhinni. A Samsung megjelenletett két kis videót: a lényeg a kék dínó.

https://www.youtube.com/watch?v=URLRdcnU6Hk

Egyszer össze kellene rakni valami hasonlót és ugyanígy elvinni városnézőbe:

Via: Engadget Mobile, Engadget

No. 3

Mindenki szeretne neonként világító ruhát. A komplett leírás, hogyan kell csinálni: http://www.instructables.com/id/how-to-add-EL-wire-to-a-coat-or-other-garment/

img
img

Via: Hack and Mod