Cuccok - elsősorban nőknek

Moduláris cipősarok, moduláris kapucni, moduláris cipővédő

cipo Kellemetlen dolog, amikor a cipő sarka kitörik, legalábbis nekem minden nő ezt mondta, aki eddig tapasztalta. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha még a sarok kitörése előtt le lehetne azt venni. Ez a gondolat minden bizonnyal más fejében is megfordult, de ők továbbmentek: mi lenne, ha az egész cipőt át lehetne alakítani?1 Bár az ötlet zseniális - egy alap, milliónyi kiegészítővel - a cipőgyártók szerintem inkvizíciót fognak felállítani, ha egyszer egy ilyet gyártani kezdenek. Kár, hogy férfi cipőben még senkinek sem jutott eszébe.

hood Ez egy olyan kapucni, ami igazából egy táska, de ha álmos vagy, akkor párna.2 Hogy mindezt hogyan? Táska úgy, hogy marha nagy. Kapucni úgy, hogy fel lehet csatolni, és vízálló. Párna pedig úgy, hogy fel lehet fújni. Szerintem nem lebecsülendő - egy kiránduláson kifejezetten jól jöhet.

slipper A bőr fantasztikus anyag, személy szerint az egyik kedvencem. Ellenben a víz nem tesz neki túl jót, mivel az egykori gazdája már nem keringeti benne a vért. Ráadásul mindenki jól tudja, hogy a víztől egy teljesen bőr cipő kitágul és napokig szárad. Hát erre megoldás egy kis kiegészítő3: gumiból van, színes, és vízálló. Csak rá kell tenni a cipőre, mint a fapapucsot a hollandoknál.


  1. http://www.yankodesign.com/2008/07/17/mood-shifting-shoes/

  2. http://www.yankodesign.com/2008/07/14/hooded-up/

  3. http://www.yankodesign.com/2008/10/08/rugged-high-heels/